Sep 18, 2011

Majlis Mesyuarat Agung Warga Pajinggahan


Sebahagian Warga Pajinggahan Yang Ikut Serta Dalam Program Kemasyarakatan..

Majlis Mesyuarat Agung Yang Julungkali Dilaksanakan Oleh Warga Pajinggahan Kini Semakin Aktif Dengan Kegigihan Warga Itu Sendiri, Walaupun Dalam Perkiraan Jumlah Lebih Kurang 60% Sahaja Yang Aktif Mengikut Program ini. Diharap Warga Pajinggahan Yang Lain Dapat Bersama-sama Menghadirkan Diri Apabila Majlis Mesyuarat Ini Dilaksanakan Dalam Masa-masa Yang Akan Datang.

Warga Pajinggahan Jangan Merasa Ragu-ragu Untuk Menghadirkan Diri Sekaligus Ikut Persatuan Ini, Kerana Persatuan Ini Tidak Ada Gejalah-gejalah Yang Kurang Sihat Atau Menyalahi Hukum Dan Undang-undang Negara. Bahkan Ianya Sangat Baik Bagi Kita Sebagai Warga Perantau Agar Supaya Tali Silaturrahim Kita Tidak Terputus Begitu Sahaja.

Dan Blog Pajinggahan Ini Sengaja Saya Rekabentuk Untuk Kemudahan Warga Pajinggahan Dan Warga-warga Yang Lain Supaya Lebih Senang Untuk Mendapatkan Berita Terkini Dan Semasa Berkaitan Pulau Bawean Dan Dimana Jua Negara Perantauan Warga Pajinggahan,, Justeru Itu Blog Ini Saya Bagi Cogan Kata HIMPAS Yang Bermaksud Himpunan Masyarakat Pajinggahan Serantau.

Semuga Anda Semua Mendapat Kememfaatan Blog Ini
Ayuh'' Jangan Ketinggaalan Kalau Anda Masih Merasa Anak Keturunan Pajinggahan Untuk Sama-sama Melibatkan Diri Dalam Persatuan Ini.

Wassalam
By Zaini Sairi

No comments:

Post a Comment